Голосування |
| ||||||
Голосування |
19.09.2008, 17:36
|
|
Заcлуженный постер ЧKС 1812 29-July 05 Україна, Харків 305 |
Твір, що написала Julia
Менi подобається моя країна. Найважливiше для мене - це люди; саме українцiв я вважаю суттю країни - нi полiтичний устрiй, нi економiчний стан, - хоча й це формує обличчя країни; але для мене важливий насамперед наш нацiональний характер, менталiтет. Нашому народовi притаманна доброта i водночас iнтелектуальнicть - цi риси не так легко об'єднати разом, але у українцiв так буває. Небайдужiсть до чужого горя, вмiння спiвчувати - i водночас ясний розум, швидкiсть реагування, притамованнiсть до обставин - я досить часто зустрiчаю це незвичне для iноземцiв поєднання. Глибоке розумiння iншої людської душi, розумiння життя, а не поверхня емоцiйнiсть; любов не тiльки до речей, а й вiдданiсть iдеалам; бажання дiйти до сутi - за це люблю я тих, хто живе зi мною поруч. Мабуть, i природа наша вiдiграла роль у формуваннi нацiонального характеру, i мова, i iсторiя; за все це я теж люблю Україну. I бiльш нiяка країна не в змозi дати найважливiше для мене - радiсть спiлкування i розумiння - окрiм тiєї, де я народилась. Твір, що написав Smile Моя Україна Що таке Україна? Кожен вирішує для себе. Для когось це лише географічна назва, для когось - життєвий простір. У будь-якому разі у кожного своя Україна. Моя Україна - це частина мене. Це те, без чого я не зміг би існувати. Країна щасливих людей, країна гарного життя і волі. Хай хтось каже, що цього ніколи не буде, хай комусь це взагалі не подобається - це моя країна. Україна козацьких шабель, старих пісень і жовтоблакитних прапорів. Там найгарніше небо у світі, тому що відчуваєш - воно твоє, а ти його. Там сяє слава давніх шалених битв, там наука і мистецтва здавна знайшли домівку, там найгарніші дівчата і найсильніші хлопці. Це - моя країна. Але головне у моїй країні - люди. Кожен з нас - Україна, і Україна у кожному з нас. Тому всі ми відповідальні за долю свого краю. Лише ми, а не будь-хто інший. Хоча багато Україна зустріла перепон на шляху до щастя, та в моїй Україні немає розпачу та злиднів, немає скиглення і зради. І хоч є ще усілякі завади для нашої країни, не все ще так добре в нас, але я не збираюсь здаватись. Бо це - моя Україна. Отже, голосуймо. -------------------- Клявіятурте розум,почуття і волю клявіятурте! Не хватайте озлоблених у тюрми: вони самі собі тюрма. |
|
|
19.09.2008, 21:28
|
|
Старый и очень хитрый Модератор 2834 8-October 05 Чугуев 363 |
Ещё третий был
-------------------- |
|
|
20.09.2008, 12:36
|
|
Правильным путем идете ЧKС 1026 20-August 05 Найкраща країна Україна 321 |
Я за Юлю
-------------------- |
|
|
21.09.2008, 20:07
|
|
Усовершенствованный Форумчанин 129 2-April 08 14701 |
Потому-что книжка в организатора одна, а пополам делить её нельзя.
Не прочитал, буквы непонятные. Да и тема странная. |
|
|
Гость_Captain_ |
22.09.2008, 09:35
|
Гость |
При таком бешеном количестве участников можно прикупить еще одну книжку и наградить всех.
|
|
|
22.09.2008, 16:02
|
|
Мне нет равных Форумчанин 301 30-August 06 1478 |
"Невже я зайвий чоловік тому, що люблю безумно Україну?"© Та не тому, що любиш, а тому, що безумно! |
|
|
23.09.2008, 08:40
|
|
Тамагочи Форумчанин 85 3-June 08 Чугуев 17267 |
|
|
|
Гость_Captain_ |
01.10.2008, 20:39
|
Гость |
Все голосов одинаково, вперед в магазин за второй книгой!
|
|
|
: 15th November 2024 - 16:09 |