- - -
Заметки о Чугуеве.
forum.chuguev.net > Общие > Чугуевщина
NoLogin
Днями до мене зателефонувала бабуся, яка мешкає у м. Чугуєві Харківської області. Налякана, розгублена, вона питалась, чи можна буде приїхати погостювати до мене на період з 7-го по 10-е жовтня. Я завжди радий своїй старенькій, але такий чітко окреслений період гостювання викликав у мене цілком доречне запитання: а чому саме з 7-го по 10 жовтня?
«Ой, лишенько, та місцеві можновладці вирішили нас потопити! Комунальники об’явили, що заповнять всі будинки якоюсь хімічною водою. Можливо, це кара за те, що дехто не сплатив борги за опалення?! Воно в нас, хоч і поганеньке, але влітку дійсно у помешканнях тепло», – схвильовано лементувала у слухавку бабця.
Звісно, що такого покарання, як затоплення всього будинку в разі несплати частиною його жильців за опалення, в жодному з чинних законів не міститься, а про те, що нардепуки могли прийняти подібні нововведення мови немає, адже Рада вже давненько не працює (може, воно й на краще?!).
Можливо, бабуся щось наплутала, у її віці таке цілком можливе? Але, приїхавши до Чугуєва я на власні очі переконався, що побоювання його жителів за власну долю небезпідставні: біля під’їздів багатоповерхівок чиєюсь нетвердою рукою розклеєні оголошення такого зловісного змісту: «С 7 по 10 октября 2009 года будет производиться заполнение домов химочищенной водой. Внимательно проверьте краны в квартирах. Администрация КЖРЭП».
NoLogin
Полная версия статьи на МАЙДАНе орг. уа. Что-то сайт не пропускает её полностью.
ПежоN
а какой в этом смысл
заходишь, например, в МедиаПорт набираешь в местном поисковике "чугуев" и тебе выдаются все статьи как и на любом другом сайте СМИ
и что, все это нужно к нам на форум перетаскать?
.
Форум IP.Board © 2001-2024 IPS, Inc.